15 April 2013

kesinambungan cerita...

pergh lama gila xbkk blog...pe jadi pn da xtau...heee salah 1 sebab nye is aku lpe id n pasword blog aku...almaklum la dlu ms pakai safari sume aku wat bookmark...da siap2 msuk pasword..tgl click trus msuk homepage blog..skng ni pki rockmelt lak so all those thing i tend to forget..pe la aku nikan blur semacam..

mood malam pagi ni terasa nak sambung tulis balik novel yang tergendala berkurun lame nye... idea tu ada la tapi rasa cm lari cket la dari tahun2 b4 diz..mane xnye bertahun nye idea kot..mane nak same kan.. so now i'm writting it with new idea but same/maybe different story line..kot..aku pn xsure g...juz tgu n lihat je ka..skng ni still tahap yg bosan2 g...ada idea yang lebih baik aku akan sambung n baiki bagi bez k...setakat yg ni aku xde update g bab baru kat blog 1 g tu..but try my best 4 it....
pray 4 me k...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete