22 December 2010

On the days you aren't here



i feel your warm hand wrap around me
i feel you embrace me
close to you
put me on your chest
hold me tight
and never thought of letting go

i can hear your heartbeat
i can smell your smell's
i can feel your warm hand
i can feel your breath on my neck
i can feel you almost real
here with me
while you are thousand miles away from me
i hope you feel the same way too
i feel you every night, every day, every second and every moment of my life

17 December 2010

jau = rindu

benar lah org kate, lg jau kt rs rindu...hurmm mne xnye..klu jau nye pj mlk da rs rindu xingt..ni lg la dia fly to vietnam..lg la rindu...flight dia kol 2.15 p.m td..hurmm setiba nye jarum jam mencecah kol 2.15 p.m td, ati ni rs rindu sgt2...da la jau kan..sgt2 jau..rs nye ni 1st tym ktorg jau d psh kan dgn lautan,banjaran2 gunung, bukit bukau...harap tidak ada pape yg tdk d ingini belaku pada dia n rakan2 nye..hati ini berharap semoga dia selamat di sana...n selamat pulang ke Malaysia..

Pulang dengan selamat ye sayang...i tgu u kat Malaysia....

28 November 2010

nak sgt..nak gak..xkira..huhu

huhu nak sgt tgk cte harry p0tter..jlez je ble dgr 0rg len da tgk cte tu..emm ble la pat tgk cte tu ea..grm la..ble 0rg sume cte psl harry p0tter..emm nak tgk gak..kakak da tgk da..nak ajak en. masam sy,dia pnt..emm cian kat dia lak..klu xrs nye 0rg da ajak da dia g tgk cte tu skng gak..td tny dia pnt ke?dia ckp pnt..emm kne la undstnd dia gakN..kte nak jd awek yg understandable..s0 kne la trme ble dia ckp yg dia bz..huhu syg,ble kt ley g tgk cte tu?nak tgk ngn syg..hehe rs nye klu kt g tgk wyng tu,kre cm 1st real date ktN..b4 diz juz date kat bwh uma je..tp kre 0k la tu dr xdeN..syg en masam sgt2..tlg jgn ucap kte2 ppshan kat fiza wat ms ni..fiza mmg xley nak trme..huhu

27 November 2010

keb0sanan tahap melampau..

currently in s.alam..lpak2 kat uma h0me al0ne b4 g keramat..lpak2 smpi 3hb then went 2 0pkim at melaka..npe mrntau dr mlk ke s.alam n 2 mlk back?aku pnye ske la..tgu ina tmn ina..well,btw pat jmp my masam..hehe bez gle pat jmp dia smlm..rnd xingt la..syg,fiza syg n rnd syg sgt2..t kt jmp lg ea..l0ve u s0 much syg..

23 November 2010

Rindu lagi....

Damn!! skng ni sehari xdgr suare dia ley jd rindu xingt la..asyk tingt kat dia je..rindu sgt2..hehe xsabar nak g s.alam..nak jmp dia..dia pn soh org trn s.alam..rindu kat org kate nye..so~~ bahagia woo....syg gle xingt la kat dia..tp skng ni tgh cnfuse nak trn kl ke s.alam dlu..hurmm cm nak trn s.alam dlu then br trn keramat..hurmm dia happy sgt2 ble org ckp org nak trn kl/s.alam..cm xsbr2 lak nak jmp org..hehe tp xau lg ble nak trn..wlbgmne pn mmg kne trn gak..ouh kne t.up no mxs..huhu mls nye la nak t.up mxs..emm

rindu sgt2 kat en. masam sy yg comel tu..hehe nak jmp dia...oyeay!!nak hug n kisses..hehe

en. masam, tgu sy tau...fiza rnd sgt2 kat syg..muah3

18 November 2010

Apa nak di kata....

makin hari makin sayang...
makin mengebu rasa ini dari sehari ke sehari...

I Love you so much Mr. Masam..... <3

17 November 2010

Harapan ku...

Bahgia kini menyelubungi ati dan diri ini..

pinta ku cuma rasa ini berkekalan sehingga ke akhir hayat ku..

biar la hubungan kami bahagia sehingga ke akhir hayat kami..

aku sangat sayang pada diri nya..

dan harap kata-kata sayang nya pada ku adalah yang benar dan tulus ikhlas seperti ku...

15 November 2010

For the rest of my life



Say that you love me,
and i say that i love you..
I'll take you into my arms,
embrace you with all my love,
from the bottom of my heart,
the love is yours forever.

You shine as bright as the sun,
like the beauty of the rainbow,
like the air i breath each second,
it's you i need
for the rest of my life..

Love you so much Mr. Masam...

13 November 2010

aku dan kamu...

semalam itu kesilapan..
semalam itu kecuaian..
semalam itu bukan pinta kita..

hanya maaf yang boleh ku pinta..
hanya maaf yang boleh kau pinta..

itu bukan kehendak kita..
itu bukan mahu kita..

gusar hati mengingati
gusar hati memikirkan nya..

aku takut..
aku malu..
aku sedih..

maaf tuk kesekian kali nya..
ampun jua aku pinta..

aku masih sayang..
aku masih cinta..
malah aku makin sayang..
dan aku makin cinta..

sayangi aku seperti mana aku menyayangi kamu..
cintai aku seperti mana aku menyintai kamu..

hanya itu pinta ku..
terima la aku seadanya..

11 November 2010

Hoyey!!

Hurmm final da bis da...n da ngadap lptop ni 4 more than 24hours..(haisshh klu la mama ngn ayh tau sure da kne bebel da ni) emm but stil in s.alam lg ni..xtau ble nak blk mlk ni..pe tah nak jd org pn xtau..

well obviously org tgh tgu nak jmp dia..coz of da story yg dia nak story kat org dlu tu..but, emm tah la..dia xckp pape pn..agak tertny gak la pe yg dia nak story ni..well pg td remind him of dat..hehe well of coz la org nak jmp dia kn..rnd meh..xmsg, xcall...hurmm teserempak pn xde.haisshh la rnd banget ni...xley nak pk pape except for him skng ni...rindu sgt kat my masam...ekk my ke??hurmm mine la kot..hahaha perasan sgt ok...but well i'm da only 1 yg pgl dia masam..so my la kot..hahaha

emm hati ni berdebar2 mnanti kan msg dr dia..wether nak jmp o not..coz i'm goin back 2 mlk 2day kot..mama da call da smlm tny ble nak blk coz ari ni reult upsr adk da kua da....ok yg ni pn xsbr nak tau result dia...hurmm pe yg org jnji kat dia klu dia dpt 5A's ekk??cm xde pape pn..klu anis adala..mntk2 result dorg gmpak...xpn ckup la klu result tu membangga kn mama n ayh...
hoping~~

03 November 2010

Love It......

My fav bolly movie 4 now...well br je tgk td (yeah yeah i noe it...its an old movie but yet br je tgk.pdlik pe aku..yg ptng da tgk) the story was SUPERB...really...ada suka duka...pahit manis...snyum tawa...ngiz sume lengkap...mmg TERBAEKK la cte tu...

hurmm cte tu dia ajak mkne khdpan..pljran..npe kt blja...tuk pe..dia soh kt aplikasi kn pe yg kt blja tu..mmg sgt ske 'rancho' amer khan blkon lak tu..sgt menarik gle la..org mmg rekemn la cte ni tuk korg sume..seyesly cte ni wat org ngz byk kli...byk part yg mnytuh ati n perasaan...ank ytim piatu, ank tkng kbun ley bjya tp gne nme org len..yg dia nak juz belaja...xksh la nme dia under spe pn...hehe part dia kne kan silencer tu mmg terbaek...gelak xhingat dunia la..hahaha part ayh farhan dpt trme yg farhan nak jd wildlife photographer tu mmg sgt bez...ouh n raju...bgun after paralyzed juz dgr yg adik dia nak kwen..tp dia tau rancho tpu je sume tu..dia juz nak raju bgn..tu la psl nye..

dorg nye fav word..(tu pn sbb terpengaruh ngn rancho) is AAL IZ WELL...even ank buah pyar pn ske ayt tu..hehehe really i shed my tears tau x...rs nye xde lg cte hndstnd wat org ngz like dat..not even kuch kuch hota hai...

ouh i fall in love with rancho...ley xnak org yg prngai n pemikiran dia cm rancho...emm nak yg smart cm rancho...ala sng cte nak org cm rancho la...

tnpa sgn n silu di cni sy nak kte kn yg sy


LOVE U RANCHO!!

30 October 2010

Kesedaran ku untuk kamu....

setelah 2 eh 3 eh 4 eh tah la bpe ari stdy cm nak mti tuk paper fizik...tbe2 rs cm xde mood nak stdy tuk paper chm yg sume org ckp paper killer n my core paper...4 jam kdit hour tu..jgn men2....jth cket effect dia sgt bsr ouh  to my carrymark..gila la..huhuhu but yet, the feeling of it (malas tahap gaban nak mati) sgt la menebal..n coz of dat, i wasted my whole day by watching movie (sorry abg wan) playing da internet (sorry yein) tdo all day (sorry mama n ayh)...

tbe2 tersedar pada 1 ketika yg i'm really wasted it...damn!! xgne nyesal skng fiza...pe yg ko ley wat skng ni adalah pulun cm nak mati paper ni cm ko pulun paper fizik...capai pe yg ko target..jgn angan2 tahi aym je...t jd ayam lak...so now is da tym to shut down da laptop n start studying...4got bout evrything else...termasuk dia...ko tu xde spe2 pd dia..so juz 4get bout it...bia la rs itu sndri..jgn dikcu dia..ble smpi ms nye ko akn jmp ngn jodoh ko...ko msh muda okeh (yeay..i'm still young) so ms ko byk lg..gne kn tuk enjoy life ngn kwn2 n fmly..tu yg terbaik...cinta cintun ni ltak tpi dlu...well if read diz...if la kn..hurmm i xkn kcu ur life lg...if u feel u need me, u noe my number rite...u noe where 2 find me...ouh bout ur jaket, t ipass kat abg wan...bout da meeting, up 2 u..klu rs nak jmp msg la...klu xi nak blk uma..jmp my mom,dad, adik2, kakak, abg n my kronie...misses them so damn much n its like a hell here without u guys..

ketika tersedar ini ms msh lom terlalu lmbat tuk org stdy n pulun habis2an tuk my final....dats is my future now...i wanna 2 get my target....study smart n hard fiza...
u can do it..go..go...
remember mama n ayah love u more than any1 else...
don't let them down.....
do it 4 them....
u da 1 will graduate 1st wif degree in hand...
xksh la pe yg jd skng..
yg ptng make them proud of u..
bdk pling nakal dlm fmly ley berjaya dgn cemerlang...
yeay...mama ayah..diz is 4 u guys...
love both of u so much....
<3

27 October 2010

Specially dedicated to my MASAM....

I MISS U SO DAMN MUCH MASAM...

with all my heart...
but my study keep u off my mind 4 a while..
sorry n tq...

25 October 2010

Itu kamu.......

kamu,
sering sahaja membuat jantungku berdegup lebih laju dr norma nya..
sering sahaja buat ku terawang-awangan...
sering sahaja membuat diri ku resah dan gelisah...
sering sahaja membuat diri ku lebih bersemangat dari biasa...

kamu,
yang terindah dalam hidupku..
yang membuat diriku kini adalah aku..
yang bisa membuat diriku lena dengan mimpi-mimpimu..

kamu,
hadir saat ku tidak percayakan cinta lagi..
hadir dengan membawa cahaya..
hadir berserta senyuman diwajah mu...

kamu,
membuat diriku tertunggu dirimu....
membuat aku resah dalam ketenangan...
membuat duniaku kembali ceria walau tanpa sedar mu...

kamu,
serungkai kasih buatmu...
seutas rasa buatmu...
selaut sayang buatmu...
sedakap kasih sayang buatmu...
seisi alam cinta untukmu...

24 October 2010

sehari dan sehari lg...

bertambah lg sehari tnpa nya dlm life aku..life??huh!!drastik sguh..emm well wat eva pn dia xde hari2 ini...bosan??rindu??sepi??hnya aku je yg tau rs nye..so pe yg kau kesah kn..sgt rindu..sgt need his voice n spirit 4 my final..juz a luck wishing is fine 4 me...

sekian saja tuk ari ni..
gud luck ye cik fiza..
erkk feez..
emm lady nuha..
n miss nurhafizah..
all da bez 4 ur final....

21 October 2010

Dan sehari lagi...

ahh bgtu seksa nye tnpa diri nye tuk sehari lg
terasa kekosongan dan kesnyian...
nak kaco dia??
emm xnak la..dia bz stdy..
so bz kn diri anda dgn stdy gak...
sdg..
tp sering kali dia bermain di minda
alahaii..
parah da ni..
bersabar la..
kjp je lg..
then da ley kaco dia blk da..
struggle 4 ur final okeh..
nek kan pointer..
cpai target yg da wat..
gewd luxz gedixx..
gewd luxz syg ku..
syg u sgt..
muaahh..muahh..muaahh...muaahhh...
love u..

18 October 2010

Sehari lagi....

ala hai....sehari lg tnpa diri nye...
tnpa usikan dan rajuk nya...
sehari lagi hati ini merindui diri nya...
npe la rnd sgt2 kat dia cmni skli...akibat ari jmat ari tu ke??
well rnd bertndang takala test n final menjelang..mntk la ley stay focus kat stdy....
huhuhu syg2...ske wat org rnd la....
sgt2 lak tu..
2.22a.m....
org send msg rnd sgt2...
tu je xde bnd len...
plik kan...
td bc msg lme2..terbkk....
so bc jela...teringt tym2 dpt msg2 tu....rnd sgt2 tym tu....
huhuhu but miss him even more...
i miss u like crazy masam...
xtau la npe...
b4 diz xde la miss like diz crazy....
agak nye syg tu mkin lme mkin tbal kot..
eh syg tebal ke??emm skati la..pape je..

pe pn imysdm syg....
n ilysssmnm.....

16 October 2010

Kryptonite ku......

ahhh benci tul ble rs rindu menguasi diri ni...rs cm 1 kje pn xley nak wat....dia lak akn bz esk n da tntu2 nye aku xley nak kcu2 dia nak gyut...msti la dia nak spend tym ngn mak n ayh dia kn.....hurrmm tp tula td takdir telah menyerempak kan kami....wlu dr jau je nmpk n tgk, tp rnd ttp terkesan dihati....

hurrmm npe perlu rs rnd ni mncul ni??bkn ni yg aku nak tym2 nak final ni....rs cm nak hmbur kn sume nye ngn air mata je....rs rnd, terharu ngn my sis smlm, mrh..sume ada.tp yg tebal skng ni is rnd my kryptonite.....sgt2...huhuhu i need u my kryptonite....xpsl2 je dia jd my kryptonite....tp tul la wat pe yg org ckp, dia bgai kn my kryptonite...ble dkt i felt so weak...but ble jau lg la weak org jd..cm skng ni...huhuhu sgt2 nak dia...rs cm nak hug, kiss call dia je ni...really2 need him...his voice....emm syg i rnd u sgt...

benci tul rs rnd ni....rs cm nak pecah je dada ni ngn rnd yg membuak2 ni....huhuhuhuhuhu
pergi la rindu....pergi la...

oh angin bawa la bisikan rindu dan sayang ku pada nya...
semoga dia tau bhwa aku merindui dan menyintai diri nya sentiasa....
i syg u sgt2...
love u....
miss u...
need u.....

14 October 2010

U r my kryptonite....


Aaaah...kryptonite n superman mmg xley nak psh kn...cmtu gak la dia bg aku..dia bgaikn kryptonite pada diri ini...aaiihhhh pngruh smallville la ni...tp xtgk sgt pn....cuti ni la tgu dwnload cte tu n tgk puas2..hehe ouh lpe kan kjap psl smallville tu ye..emm tp tu la dia bgai kan kryptonite pada ku...eh da tkr aku ke??emm pape jela ye..

when u close 2 me i feel weak..i feel your strength...i feel ur heat..i feel ur coolness..i feel everything bout u...weak but i like being close 2 u...u r my strength...uikk???bkn klu dlm cte superman kryptonite wat dia lmah sgt2 ke??emm lbh krng cmtu gak la tuk org..
emm then when i was far from u, i felt much more weaker than ever...needed 2 be close 2 u..but needed 2 be away from u..aahh i dunno...u juz my strength n my weakness..but i really 1 u..hahaha okeh bdk ni da sgt gtal ye...

klu da cmni nak ckp cmner lg ea??penawar n penguat...penguat??cm pelik je bnyi nye..huhuhuhu ok la pape pn i want 2 sleep n dream bout my kryptonite ye... nytes all..


miss u so much my kryptonite..
love u more n more every day....

13 October 2010

11 October 2010

tekanan jiwa!!!!!!!!!!

huh??npe??sbb kje byk xingt...da berminggu ngadapp lab report yg tah pape ni..xtauu gak nak wat dia...damn...huh, xley mncrut..opss...
ok sgt tertekan n sgt la skt ple..bgn2 ngadap lptop...tdo tah kol bpe..xtahan da ni..cpt la bis sem ni....cpt la anta lab report..cpt la present..cpt la jmp dia..erkk jmp dia??oh yg tu xnak cpt..tkt huhuhu tah pape je aku ni la..
ok tym tuk tdo..nyte2...

10 October 2010

Budak Masam.......

Masam..tu pngilan br ku tuk dia..hehehe dr msg mle2 org pgl dia masam dia sgt la bising..dia mrh la kot..tp sj je lg ske pgl dia cmtu..sj wat dia mrh.haha

sgt nakal ye org ni..td pn call dia dia ngomel org pgl dia masam..emm smpai mjok2 la gak dia td..yet org still usik dia lg..emm npe ea??syg ke??tah la..mmg la aku syg dia ngok tul la cik nuha ni..huhuhu kan da kne mrh..emmm dia ckp td ada bnd nak story kat org..agak scary gak la..huhuhu wat org dbar2 je la..cbe la jgn ckp awl2..ckp la ble da bis final t..emm tp mntk2 la org lpe..ye cik fiza...lupa kn yg dia ckp ada bnd yg dia nak story tu..coz nnye t xley nak tdo..ko tu bkn nye ley pk byk2 pn...eemm

huhuhu skng ni sgt2 la bz..ngn asgmnt..prsentation..ngn test..ngn nak final lg..xstdy lg tuk final lg ni.huhuhu tah ble la nak stdy nye..emm hopefuly org ley wat final ni...emm n plez la jgn kcu dia..cian kat dia ea..emm

t klu smpt org update lg..tp xtau la ble..coz skng ni tersgt2 la bz..emm :(

All my life...

By K-ci and Jojo...





Baby (x11) 
I'm So Glad... 
I Will Never Find Another Lover 
Sweeter Than You 
Sweeter Than You 
And I Will Never Find Another Lover 
More Precious Than You 
More Precious Than You 
Girl You Are.. 
Close To Me You're Like My Mother, 
Close To Me You're Like My Father, 
Close To Me You're Like My Sister, 
Close To Me You're Like My Brother 
And You Are The Only One My Everything 
And For You This Song I Sing.... 
All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
And I Thank God 
That I..That I Finally Found You 
All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
And I Hope That You Feel The Same Way Too 
Yes, I Pray That You Do Love Me Too 
I'd Send You All That I'm Thinking Of........Baby 
Said I Promise To Never Fall In Love With A Stranger 
You're All I'm Thinking Of 
I Praise The Lord Above 
For Sending Me Your Love 
I Cherish Every Hug 
I Really Love You 
All My Life (Ohhhh..Baby, Baby) 
I Prayed For Someone Like You 
And I Thank God 
That I...That I Finally Found You 
All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
And I Hope That You Feel The Same Way Too 
Yes, I Pray That You Do Love Me Too 
You're All That I Ever Know, 
When You Smile All My Face Always Seems To Glow, 
You Turned My Life Around, 
You Picked Me Up When I Was Down, 
You're All That I've Ever Known, 
When You Smile My Face Glows 
You Picked Me Up When I Was Down 
Say...You're All That I've Ever Known 
When You Smile My Face Glows 
You Picked Me Up When I Was Down 
And I Hope That You 
Feel The Same Way Too 
Yes, I Pray That You Do Love Me Too 
And All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
And I Thank God 
That I..That I Finally Found You 
All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
Yes, I Pray That You Do Love Me Too 
All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
And I Thank God 
That I ..That I Finally Found You 
All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
Yes, I Pray That You Do Love Me Too 
(Fading) 
And All My Life 
I Prayed For Someone Like You 
And I Thank God That I...That I Finally Found You..... 


Gave to someone that really special in my life..
This lyric really shown out my heart..
*ouh juz ignored the girl part up there ye...

02 October 2010

jiwa yang kosong

aku lelah...
aku capek..

buku masih mnta di baca
ilmu minta di isi

tp minda ku payah untuk menerima maksud itu
diri ku terlampau letih tuk mengharungi semua ini..
hati ini telah kelam untuk ada di sini

rela kan aku untuk mencari secebis ketenangan
untuk mencari diri dan hati yang kosong
untuk mencari kekuatan selama ini hilang

Tuhan bantu aku
aku perlu kan kekuatan dan ketabahan diri

01 October 2010

J3aLoUsy......

eemmm klu da nme nye gurl still ada rs tu wlu stgar mne pn hati n perasaan tu tul x??prasaan pe korg tny?sti la jealousy nye feeling tu..huhuhu sy xsgt jlez tp ada la byk dr cket cket rs tu okeh...well tnmpk smting yg sgt2 xbez tuk dpndg n dbc..eemm ati da debar2 je bc..nak wat cmner kan...klu da syg kat org tu, then bnd cm ni happen ati tu sdkt sbyk sti trs gakxxx..huhuhu ssh nye jd gurl ni..sume bnd nak rs...nak touching2...eemm nak sntap2..ni bkn mgluh ea..tp ni adlh emm ikt ske korg la nak pk apa...yg psti xnysal yg dri ni mmg gurl...cume rs2 smpingan yg ada tu wat org jd grm ngn dri sndri je..huhuhu 

bia la rasa tu dtg n prgi sbntr lg..skng ni ms tuk rehat..nak tdo...t nak bgn nak stdy sbjek len lak...mngu ni je test bdret2...ari kmis,jmat,ahad n isnin...huhuhu pning sdh!!xckup tdo gara2 nak sit 4 juz now nye test...tdo purata 3jam kot..eemm slbh nye bjg stdy,stdy n stdy..klu mama n ayh dgr n tau ni sure dorg happy gle kan...so to them 'mama, ayah,org stdy mlm td..hehehe tul...xtpu nye la...' 

okeh nyte2...sweet dream..moga org mmp indah gak mlm ni.... slmt mlm syg ku....

ape kebendanye tu....???

okeh td wktu menunjukkan tepat kol2.45 a.m....lme org xgle tpat..slalu rounding kn je..hehe mls nak pk nye psl..wat appen??angker korg tau x..huhu tgh2 dok stdy smbl lyn ple yg gelong ni..pusing2 bak nek menara taming sari (cheh ckp cm pnh nek je)..ni sume gara2 air nescafe mocha...since org xmnum air nescafe kaw2...n ptt ny e mmg xley nak mnum tp gtal nak try gak..ooiii!! ko sdr x yg ko tu ada test ctu yg memerluN otak ko tuk mghfal sgla bnd??huhu dgil tul kn..da tau xley mnum mnum gak..akibt nye ple org pusing2 1 ari..ni nescafe mocha je..klu la nescafe yg ori tu mau xley angkt ple ni.... moral of da story JGN GTL2 NAK MNUM NESCAFE LG OKEH!!! sbrng jnis mnuman yg ada kaffein....pdan la mke tu skt ple..

tp oleh krna test mlm t, n xtdy pape lg ni dok la gghN dri ni stdy gak..at least notes yg berguna okeh..esk ley bc je..wwee~~ tp klu pning gak cmner nak hfl..n jgn jdN bnd ni 1 alsan ble xscore..spe soh gtl g mnum...huhuhuexsprment knn....skng ni spe yg mrna??sndri kan??pdan muka skli lg..uuwwwaaa~~~

owh lpe nak bgtau pe yg angker nye...ley lak dgr org tgh menyankul kat lua ni...ok ni bkn kat uma mlk orite..tp ni kat s.alam...kol2.45a.m. ada org mnykul....pe kejadah nye kn..nak tgk mmg cnfrm la org xbrni...sgt pnkut ok...then wat xau je..but still ms taip ni still dgr bnyi tu..huhuhu apa kah??

wish la me luck 4 my test t..sgt2 cuak...br nak stdy...laz2 minit lg...ko mmg cmtuN fiza oii....

29 September 2010

Pape saja larr.....

ok saya sgt pnt...
letih...
serabut...
pening...
eemm dan sewaktu dgn nye...
tp yg penting saya rindu dia...
sgt2....
awk, saya rindu awk okeh...
t tdo mmp saya ye..hehehe ok gedix sdh dicni..
sekarang saya nak mnd, dan tdo...
selamat malam sayang ku...
sayang kamo sgt2..
rindu kamo lebih2...

28 September 2010

apasal tah ngn aku ni...

aku makin cengeng...betul...xtipu..bukti nye masa entry ni ditaip air mata sy gugur jugak...cuba ditahan dr td..tp dia nak trn gak...npe cmni??cedey...cedey sgt....kawan2 ms dip dlu da trs cm jau sgt...padahal masa dip dlu kt xubah cm fmly...ssh sng kt bersama...tym test n quiz sti kt jd wonderpets...hehe rnd sgt kat korg2 tym tu...rnd dat moment...aku emo??mgkin btl..korg xknl aku..aku huha luha ngn korg..tp korg tau ke pe yg aku rs kat dlm??yg lg aku sedey cik atul xde kat cni, tuk aku cte sume bnd ni...cume dia n ina je yg tau aku cmner...aku snyum tym happy...aku senyum tym benggang...aku senyum tym kne marah..( ok aku bkn gila ok..tp xnak bg org tu mrh lg..so aku snyum la..aku even senyum tym aku sedey...korg nak tau knp??sbb aku xnak korg sedey psl aku...aku syg korg sume...tp aku rs cm ati aku ni xptng pn bg korg kn..(aku tau ramai yg akn ckp 'ko spe aku nak mek kisah psl hati ko'...tp aku xksh coz korg kwn2 aku...org yg aku syg)...yg ptng ati korg...aku bkn tunjuk baik la..tp ni la hakikat nya aku...ko tgk aku cm biol je kan..tp aku tah la...ssh aku nak ckp psl diri aku...klu korg nak tau korg kne rapat ngn aku then br evaluate diri aku ni sndri...klu aku ckp korg ckp aku ni cm baik2 je...

entry ni sbnr nye psl apa??psl korg2 yg aku syg sgt..(tgk da bhse kan aku da..coz ni entry ni khas aku tujukan kat korg)..aku ingt lg kerjasama kt tym anjurkan pgrm quiz dlu..ok aku ngaku aku ada lari sat tym tu..tp bfre2 dat aku wat kje ok..hehe then ms lakonan...ms klas pling aku xley nak lpe..hehehe korg the bez la..byk lg tp t aku type byk2 korg mls lak nak bc kn..hehe

xlpe gak kat mmbr2 aku yg sgt2 aku syg...cik atul...cik az..cik yus...cik aznie..cik hani...cik ros...eh cik ke??eemm cik la kot..hehe hang mmg sntiase cik kat aku..hehehe ssh sng kt bersama..hehe sgt2 syg korg..aku nak korg kat cni..lg2 cik atul..byk cte nuha nak cte ni...segunung ceritera menanti mu...segunung ceritera juga aku nnt kn dr mu..heheh madah jgn xmadah...

so moral of da story...aku syg n rindu korg sume...terutama atul, az, yus, aznie, hani n ros...t ada ms kt hangout ea..hehehe lub2 korg sgt2...

Apa kisah aku.....

katakan apa saja mahu mu tentang diriku
aku tidak kisah

katakan apa saja mahu mu terhadapku
aku tidak peduli
kerna ini adalah aku
tidak pernah cuba untuk menjadi kamu
atau kamu mahu pun kamu

aku adalah aku
jangan pernah cuba ubah aku jadi kamu
kamu adalah kamu
aku tidak pernah cuba ubah kamu jadi aku

berbahagia lah kerna aku ada lah aku
kamu adalah kamu
bukan diri ku

katakan apa saja mahu mu......

26 September 2010

Mama....Ayah....


lame kan xupdate ngn pe yg rg wat o wat happening wif my life...emm well yg kata2 b4 diz sume da de pe yg org rs..my feeling..my thought...cume kne pndai2 la cri mksd stiap kata2 tu....

xde pe nak update sgt wif ma life ni..cume ari ni rs sayu sgt2...rs rnd kat mama n ayh sgt2 la menebal...since nek cti rye ni la br 1st tym msg ayh ask him how is he..bkn b4 diz xde tny..cume tny dr mama..ada lah cket mama update psl ayh kn..tp i wanted 2 hear it frm him himself....tp ayh kn, ssh sgt nak rply msg...bg dia call lg sng..mmg la call lg sng..but in his condition, he can't talk dat much....t pape jd kang ssh gak...org ssh ati lak t..eemm i noe i'm not a gud daughter..tp i try 2 be a gud 1....ayh plez...plez...plezz...rply our msg n say that u r fine..n getting better...simple je ayh...i juz can't stop keep worrying bout u tau...u r my father...wlpn ayh ngn org xde la grau2 sgt cm org ngn mama, but i do love u..eemm org jau ayh kat cni...org nak tau keadaan ayh cmner...plezz rply my msg....i'm so worried bout u....

tkt ngn cte2 n wat happening around me now....juz hopefully its not ur tym yet..i haven't give my degree 2 u n mama yet..i do this 4 u guys...i stay strong here 4 u guys...i'm here bcoz of u guys...plezz dunt make me worried bout u guys...i really...really need 2 noe how r u guys doing there.....mama n ayh is my strength......i really missed u guys so much.....

mama~~~
ayah~~~
org rindu~~
org sayang mama n ayah~~
so much~~

24 September 2010

22 September 2010

Hilang dan nilai...

harus kah aku trs menanti n mengharap??
harus kah aku lontar kan rasa ini...
harus kah aku trs berpgg pd diri nya...

dgr la suara hati mu syg ku...
dgr la akal logik mu berkata....
dgr la jiwa mu bermonolog...

hati ku kata ya...
akal ku kta mahu...
jiwa ku kata pgg la....

tp sekarang aku mau sendirian...
aku mahu lari dari alam ini..
aku mahu pergi dr daerah ini...

aku mahu mencari diri ku...
aku mahu menilai diri ku...
aku mahu tau siapa diri ku kini...

kerna aku terasa hilang....
aku rasa sepi....

21 September 2010

Falling in love~~



ok td wat phone browsing ngn cik nono kat lappy ni...so tgk2 pnye tgk..tekan pnye tekan...skli bkk 1 hp ni...sgt menarik la...rs cm OMG!! i'm falling in love wif diz phone....smart sgt..eemm grm sgt2...but the price need me 2 find a job...like i owez do..hehehe tgu ye cik vivaz...1 ari nnt kamoo akn jd milik ku jua..hehehe ouh lpe nak bgtau model hp tu...model sony ericsson Viiaz pro U8i...yg mne??sat na ni pic dia...hehehehe


cantik kn hp ni....grm je rs...xde pic yg besa la...nak cri lg mls..hehehe klu nak tgk clear lg, try la cri sndri ye..hehe

20 September 2010

Pe yg org wat 2day.......

tdo kol 12lbh mlm td..then bgn dkt kol 8..siap2 nak blk s.alam...call abg soh blk uma tlg anta g M.C. then smpi MC kol1220..bas kol1230..kakak steady la bas dia kol1..eemm gedebak gedebuk smpi uma sewa kol420...aiyoo byk pnt wwooo....tp tingt nak jmp dia mlm ni so cm ok tgu mlm....msg2 then lelap...kol830 bgn..mnd2 call dia..kte nye la nak mai kol9..tgk2 kol1130 pn xsmpi lg..mte da xley nak bkk da ni..huhuhu ok msg2 lg..tp bkn ngn dia n tertau la 1 cte yg org ske kat dia agak da heboh..huhuhu mlu2...dkt kol 12 dia call soh trn...mls nak tkr bj ngn bj tdo, srung sua pjg,sweter,tdng n speck(well da sedia maklum klu xpki sure xnmpk org) dia mai pn sat ja..mek pding then blk da..eemm xlps ag rnd ni tau...rnd sgt2..tp dia mkin comel la...ok wat org mkin rnd n ske kat dia..nek je bis kn tgk cte jin notti then msk blk...guling punya guling xley nak tdo...ple da skt da dr siang td lg ni...ahh lpe nak mention yg xmkn pape except 4 mama nye kueh teow grng pg td..mntk2 la prt yg agak2 ngada2 ni xwat hal ea...

syg~~ i rnd u la...eemm xmsg pn..nak tau gak pe cmnt psl my pudding...abg wan ckp krng manis n agak kras la...yela coz ayt dia 'klu mnis n lmbt cket sure sdp' so agak kras la kn my pudding tu...so kne put more sugar n more milk..hehhehe xpe2 t blk mlk can wat lg..eemm nak borak ngn dia lme2 tp tah la.....no cmmnt....miss u so much..muaaxxx :-*

19 September 2010

Kata hati ku.....

apa yg ku mau??
aku mau kamu...

apa yg ku tau??
aku tau kamu di hati ku...

apa yg ku mengerti??
aku mengerti cinta ku untuk mu...

apa yg ku rasa??
aku rasa kamu punya rasa yg sama...

apa yg ku fahami??
aku faham kamu disisi ku....

apa yg ku ingin??
aku ingin kamu cintai ku dan aku ingin kamu...

mengapa ku begini??
kerna ku mula dengar bisikan hati mu....

apa yang ku dengar??
aku dengar degupan jntung mu seirama dengan ku...
aku dengar kata hati mu membisik padaku...
aku dengar kata cinta mu padaku....

18 September 2010

WOrd of da day....

Rindu...

Cium betul-betul baru tau.....

Love you so much.....

17 September 2010

Sesaat......

sesaat kau buat ku rasa bahagia..
sesaat kemudian kau buat ku rasa terseksa...

sesaat kau buat ku rasa dunia ini milik kita berdua...
sesaat kemudian kau mmbuat dunia ku hancur...

sesaat kau buat ku tersenyum girang
sesaat kemudian kau membuat ku menangis hiba...

sesaat kau buat hati ku berbunga
sesaat kemudian kau buat hati ku layu hancur....

seandai nya kau mengerti hati dan diri ku...

15 September 2010

Ku mengharap pengertian......

Apa nak jadi ngn aku??
tkt tuk berterus terang..
bukan apa,
aku tkt org kecewa...
aku tkt org terluka..
aku tkt org skt ati...

kenapa dgn aku?
sntiase memikir kan org lain dahulu br diri ku??

adakah aku menunjuk??
tidak!!
ini sifat ku..

ati ku skt bilamana memikirkan org akn kecewa dgn kptsan ku..
aku skt bilamana memikirkan org akn terluka kerna diri ku...
kerna pendirian ku...

apa yg perlu ku lakukan ketika ini??
ku harap petunjuk dr Mu dan kelapangan fikiran...
ku harap keberkatan dari Mu...
ku harap ketenangan fikiran dan kelapangan hati ini.....
ku harap dia mengerti akan keputusan ku....

14 September 2010

Kenapa rindu??


call dia td..dia tny rnd ke??ada ke ptt..sti la sgt2 rnd..hehehe straight je jwb cmtu..bez x??eemm then dia tny lg, knp rnd??huh??xtau da nak jwb pe...sbb rnd la..ok ke jwb cmtu??cm plik je kn..org pn rs kindda wierd gak la ngn answer org tu..tp nak wat cmner xtau nak jwb pe lg..well actualy ley ke klu org ckp yg rnd sbb lme xnmpk dia...lme xdgr suare dia..eemm tp cm tah la..haha

mood skng ni tgh happy + bahagia je..senyum da smpi tnge da ni..wwee~~ mau xnye pat dgr suare dia..wlpn kjp tp ok la..lps cket la rnd tu..hehe cian dia suare dia pnt sgt2 tp like i say, dia ttp akn lyn gak..eemm mmg la klu ley xnak call dia tym tgh xchat ni..dia sure pat kesan nye..tp da rnd sgt2 ok..eemm n so dia mmg pat tau pn..btuk ni pn gtl nak btuk tym tgh ckp ngn dia...sj je kn...mrh ni..huhuhu

so persoalan nye skng ada lah knp kt rnd??dr dlu tny soalan ni pd dri sndri tp smpi skng pn xpat lg jwpn dia...eemm ada spe2 ley tlg jwb kn??eemm

13 September 2010

rndu dia + raye + meke yg menceriakan my life = bahagia....




ok sgt rnd kat dia...lme xcall jmp pe tah lg..laz jmp ms buke pose sesame tu jela..tp tu pn tgh xnmpk..so cm xkre sgt ok..borak pn x...eemm skng ni tgh rye...da 3rd rye da...1st day of rye ari tu dmm...trk gak la..asl ltak ple kat bntal je trs lelap..org dtg pn xpasan...da la tdo kat dpn tb..huhuhu ats simen..xpki swter lak tu..mmg sj cri nahas la kan..sore throat smpi yesterday...tp bntai gak ais..n btuk cm biase la xpnh nak bek..skng ni mkin trk la...eemm flu xde da..so cm gewd news la...

eemm ayh is getting well..but s usual..bkn mohammed salleh bin hussain la klu xdegil kn..eemm pg td tjg dr tdo dgr bnyi cngkul kat lua..eemm ayh tgh menarah..huhuhu pe la nak jd ayh ni..xrti nak rest tul..rs cm nak bg ayh ubt tdo je..sng cket...ley rest n tdo all day...xksh la..asl kn ayh rest..dr wat kje tu tgh2 pns...emm mte tu bkn nye thn kne mthari pn...tp degil gak..wat gak kje kat lua tu....mne la ank dia yg sorg ni xdgil..ikt prngai ayh pe nye..'like daday like daughter'...ok la tu kn..

eemm psl dia...rnd sgt2...xtau da bpe lme xdgr suara dia..dia sbuk jln rye..org xbrni la nak kcu dia kn..eemm tp siyesly rnd kat dia..awk, sy rnd sgt2 kat awk..eemm tau awk bz..pnt..tu yg sy xnak kcu awk tu..eemm tp caye la stiap saat n detik tu sy sgt2 rnd kat awk...apa sj yg sy wat sy sti ingt kat awk..sy slalu cri ms yg sesuai nak call awk..tp ble sy leka kan dri dgn wat bnd len tu wktu sti xmgizin kn..cm skng ni..xkn sy nak call awak tym2 cmni kan..emm nak wat cmne..huhuhu bkn sy xingt kat awk..tp mmg sy xnak kcu awk tym2 yg sy rs cm xley nak kcu awk..awk pn tau kn hati sy da de kat awk skng ni..eemm sy harap awk ley rs pe yg sy rasa skng ni...


saya harap awk rs la pe yg saya rasa ni ea..huhuhuhu u r my hati now..ada kah sy agak melampau awk??sy tau awk sti cm xbpe ske ble sy ckp cmni kn..tp tu la kenyataan nye..tu la pe yg sy rasa...awk sti xcye nye la..

hehehe dalam pada rnd dia yg teramat...xtau la npe ble tgk nme 1 of my fren yg pling awl tau bout my feeling towards him tu on9, rs cm ceria je..rs cm bahagia je...snyum da smpi ke tnge da..hehehe then yg sorg lg..yg selalu bg nasihat...kata2 semangat kat org call..OMG!! sgt memahami ok...sgt mengetahui pe yg belaku dlm dri ni..eemm btul2 wat org bahagia...wlpn rnd tuk dia sgt menggunung...tp mmg xley nak wat pe la...coz dia wat xtau je ngn org kn..eemm tq sgt2 kat korg..klu korg xde life org org rs xde la semeriah cmni..hehe syg korg sume ok...

12 September 2010

Rasa ini....


ada kah salah kalau aku rindu kamu
ada kah salah kalau aku suke kamu
ada kah salah kalau aku cinta kamu
ada kah salah kalau aku sayang kamu...

rasa ini terbit tnpa aku pinta
tanpa aku paksa..
rasa ini indah
tanpa perlu kau dan aku lakukan sesuatu
rasa ini hadir pabila ada tarikan antara jiwa...

aku binggung
aku keliru
apa kah rasa mu terhadap ku....
apa kah kau punya rasa yang sama terhadap ku...
apakah ada aku di hati mu??

aku bertanya pada diri ku
kenapa rasa ini timbul saat aku sudah tidak percaya akan rasa ini lagi..
kenapa kamu yang membuat rasa ini muncul...
kenapa kini ku rasa lain dengan rasa ini...

tapi aku sedar
ini semua anugerah Allah..
ini takdir Nya..
aku cuma pohon
supaya rasa ini terpelihara dari rasa-rasa yang tidak enak
rasa-rasa yang engak-engak...
rasa-rasa yang bukan milik Allah yang maha esa...

aku pohon pada Nya
lindungi la rasa ini sebaik mungkin..
pelihara kan la hubungan ini..
aku sayang pada nya..
aku rindu pada nya..
aku suka pada nya..
aku cinta pada nya..

06 September 2010

Dugaan...

ayh accident pg td..terkejut sgt...tbe2 je kn..so rs cm xley nak pk n wat pape..yg tau ikt mama g hspital tgk n nak tau keadaan ayh...ms msk blk tu air mte da kua da..tp cpt2 lap coz pk kne kuat tuk mama..yela org rpat ngn mama..n yg pling tua tuk smntra ni..so mama akn cte evrything kat org...cian tgk mama...tp xtau nak wat pe..mama rsau sgt smpi no org pn mama xtau lg da..eja call pn mama blank..eemm org nak kuat tuk mama...org xnak mama tgk org ngz..wlpn org ni jnis yg lmbut ati..sng je nak ngz..huhuhuhu

smlm ms tgk ayh m shur tu tgk mke ayg bersih je...berseri2..tenang je tgk...agak nye nak blku bnd ni la kot..ayh xcdnt ngn lori bwk gas..tp polis kat hsptal tu ckp ayh xcdnt ngn mto je..then klu ye pn,npe yg dorg2 tu cbuk ckp klu ayh xde pape sgt xya la wat report polis..gila kn...eemm pe pn skng ni tgu ayh bgn n chat..br wat polis rport kot...

doktor ckp ayh trk kat hidung.kening n mulut..tlng mke ayh retak..td tgk ayh xcam pn yg tu ayh..eemmm

pe pn doa kn la yg ayh cpt sembuh