20 September 2010

Pe yg org wat 2day.......

tdo kol 12lbh mlm td..then bgn dkt kol 8..siap2 nak blk s.alam...call abg soh blk uma tlg anta g M.C. then smpi MC kol1220..bas kol1230..kakak steady la bas dia kol1..eemm gedebak gedebuk smpi uma sewa kol420...aiyoo byk pnt wwooo....tp tingt nak jmp dia mlm ni so cm ok tgu mlm....msg2 then lelap...kol830 bgn..mnd2 call dia..kte nye la nak mai kol9..tgk2 kol1130 pn xsmpi lg..mte da xley nak bkk da ni..huhuhu ok msg2 lg..tp bkn ngn dia n tertau la 1 cte yg org ske kat dia agak da heboh..huhuhu mlu2...dkt kol 12 dia call soh trn...mls nak tkr bj ngn bj tdo, srung sua pjg,sweter,tdng n speck(well da sedia maklum klu xpki sure xnmpk org) dia mai pn sat ja..mek pding then blk da..eemm xlps ag rnd ni tau...rnd sgt2..tp dia mkin comel la...ok wat org mkin rnd n ske kat dia..nek je bis kn tgk cte jin notti then msk blk...guling punya guling xley nak tdo...ple da skt da dr siang td lg ni...ahh lpe nak mention yg xmkn pape except 4 mama nye kueh teow grng pg td..mntk2 la prt yg agak2 ngada2 ni xwat hal ea...

syg~~ i rnd u la...eemm xmsg pn..nak tau gak pe cmnt psl my pudding...abg wan ckp krng manis n agak kras la...yela coz ayt dia 'klu mnis n lmbt cket sure sdp' so agak kras la kn my pudding tu...so kne put more sugar n more milk..hehhehe xpe2 t blk mlk can wat lg..eemm nak borak ngn dia lme2 tp tah la.....no cmmnt....miss u so much..muaaxxx :-*

5 comments:

  1. hehehehe terasa smpi kat ko ke???
    ishkk3 bhye ni

    ReplyDelete
  2. ha'a... bnyk sngt muah... smpai melimpah kat ak.. hihihi

    ReplyDelete
  3. atul : glak npe??huhuhu

    pep : owh yeke??smpi kat ko ea....hehehe

    ReplyDelete